Borddisplay til smykker

Det er med stor glæde vi kan præsentere nye displays, vores kreative folk har lavet en serie displays med drejefod. Displayene kan dreje 360 grader, det gør at man kan havde produkter på alle sider af displayet, uden at man risikere nogle produkter bliver skjult, fordi displayet stilles opad en væg. Displayet kommer heller ikke til at fylde så meget med produkter på alle sider, og det kan være en stor fordel ved salg i mindre forretninger.

Brille gulvdisplay
Dette display kan indeholde 80 stk. briller, på toppen er der placeret 2xspejle, så folk kan se om brillerne passer dem.

Displayet kan sendes ud med varer på, og derved gøre det nemt for butikken, at opstille display hvor de ønsker det.

Det er muligt at lave displayet med færre briller på, hvis dette ønskers.

Brille borddisplay
Dette display kan indeholde 20 stk. briller, på toppen er der placeret 2xspejle, så folk kan se om brillerne passer dem.

Displayet kan placeres på desken, så folk ikke kan undgå at se det, når de skal betale deres varer.

Displayet kan sendes ud med varer på. Dette display kan også lave med færre briller på, hvis dette ønskes.

Smykke gulvdisplay
Smykke gulvdisplayet kan bruges til mange forskellige produkter, på toppen er det muligt at placeret spejle.

Spydsøjlen er lavet med rækker a spydhuller, så det er så fleksibelt som muligt.

Spyddene kan fås fra en længde på 6- 20 cm, dog skal man tænke over vægten, da det er begrænset hvad drejefod kan holde til.

Smykke borddisplay
Smykke borddisplayet kan bruges til mange forskellige produkter, på toppen er det muligt at placeret spejle. Spydsøjlen er lavet med rækker a spydhuller, så det er så fleksibelt som muligt. Spyddene kan fås fra en længde på 6- 9 cm, dog skal man tænke over vægten, da det er begrænset hvad drejefod kan holde til .

Vi skræddersyer også gerne Deres display med drejefod. så det passer til Deres produkter, kun fantasien sætter grænser!!!!