Borddisplays i pap

 Borddisplays og diskdisplays i pap er et oplagt valg, hvis du ønsker at præsentere produkter på første række. Displayene egner sig især til et mindre antal små produkter. Borddisplayet i pap kan placeres i kundens øjenhøjde – eksempelvis på en disk. Ofte sætter man det et sted, hvor kunden står i kø før betaling. Det giver kunderne længere tid til at få øje på produktet og øger chancen, for at produktet kan sælges som et impulskøb.

Eksempler på borddisplays i pap (tryk for at se fuld størrelse)

Hvorfor papdisplay?

Displays i pap er et populært valg, når det kommer til at fremvise produkter. Men hvorfor er lige præcis pap så godt et materiale? Mulighederne for at designe displayet efter dine ønsker er nærmest uendelige, og vi kan sammen skabe lige præcis det display, der passer ind i din forretning og til dine kunder. Samtidig er pap nemt at transportere og kan let sættes op, tages ned igen eller flyttes rundt. Pap er oven i købet et prisvenligt materiale, hvilket også er en af grundene til, at så mange af vores kunder vælger displays udformet af pap.

Borddisplay i pap – lige efter dit ønske

Hos Papsnedkeren skræddersyr vi borddisplayet til dit behov, så det præsenterer lige præcis dit produkt på bedst mulig vis. Der er stort set ingen grænser, for hvordan vi kan designe borddisplayet, og vi skaber gerne designet i samarbejde med dig. Se eksempler på tidligere arbejde ovenfor.

Papsnedkeren er din garanti for kvalitet

Salgsemballage er en nem måde at skabe blikfang på og dermed opnå et betydeligt mersalg. Det kan dog godt være lidt svært at vurdere, hvilken type materiale og emballage der passer bedst ind i din forretning og til at fremvise dit produkt. Hos Papsnedkeren har vi mange års erfaring, som vi gerne bruger til at vejlede dig til den bedste løsning.

Du kan også se vores andre muligheder for salgsemballage bl.a. Pallesvøb i pap her på siden, og hvis du sidder inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på  +45 28 91 64 66

Skriv til os

Ring til os