Gulvdisplays i pap

 Få dit produkt ud til fuld skue på ingen tid! Med et gulvdisplay i pap kan du hurtigt opstille en stand, der tiltrækker folks opmærksomhed. Du har selv muligheden for at udvælge et design til dit gulvdisplay, så det passer lige til dit produkt. Ønsker du for eksempel at promovere et nyt produkt eller få et specifikt produkt til at skille sig ud fra mængden, så er gulvdisplays en idéel løsning. Dette sætter naturligvis krav til din kreativitet, da pap materialet har mange muligheder.

Her er eksempler på, hvordan et gulvdisplay i pap kan se ud

(Tryk for at se fuld størrelse).

Et gulvdisplay er en pap-emballage med mulighed for at udstille én eller flere specifikke varer. Et gulvdisplay kan selv stå på jorden, så du ikke behøver bruge tid på opsætning. Med et stort udvalg af forskellige displaydesign og muligheden for at skabe dit eget unikke design kan du få varerne op i øjenhøjde og i en passende beklædning. Dette betyder, at uanset om din kundegruppe er børn, forældre, mænd eller kvinder, så kan vi skabe et passende display. Herunder kan du læse mere om, hvordan vi i samarbejde med dig skaber et design tilpasset din målgruppe.

Skab dit eget unikke gulvdisplay

Vi har gennem flere års arbejde i branchen erfaret, hvordan gode gulvdisplays skaber blikfang hos kunderne. Et gulvdisplay kan være nøglen til mersalg, men det forudsætter, at designet passer til produktet, og at kunderne forstår displayet. Kunderne skal på få sekunder kunne afkode: hvad produktet er, og hvorfor de bør købe det. Derudover skal displayets farver, form og udtryk gengive produktets værdier. Dette er vigtige overvejelser at gøre sig, og i langt de fleste tilfælde vil det være svært at afgøre hvilke farver, former og udtryk der vil passe til produktet.

Derfor står vi til rådighed med sparring under hele designprocessen, så displayet bliver en god balance mellem produktet/producentens brand og kundernes erfaringer med display. Selve designprocessen inddeler vi i tre faser:

  1. Emballageudvikling: Først mødes vi for at diskutere emballage udformningen. Det vil her være en stor fordel, hvis vi modtager en fysisk prøve af produktet, så produktets form, vægt og andet kan tilgodeses i designet. Herefter indledes vores designproces med en stansetegning i 2D, hvor konstruktionen første gang bliver synlig.
  2. Prototype: Når designet er tegnet op sendes den videre til vores skærebord. Her skabes en prototype i den valgte kvalitet. Hvis du ønsker en dekoreret prototype til præsentation, så kan dette sagtens arrangeres.
  3. Grafisk Layout: Til sidst når papemballagen er blevet godkendt, går vi igang med salgsdisplayet. Dette vil sige emballagens grafiske udseende, alt der skal påtrykkes. Der findes mange layout muligheder, og det kan derfor være svært at vælge imellem. Derfor laver vi gerne forskellige layouts for dig, så du får et godt udgangspunkt for dit layout valg.

Send en forespørgsel eller kontakt os i dag

Hvis du har et produkt, der er klar til at komme op på et gulvdisplay, så er du velkommen til at udfylde en forespørgsel til venstre. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at få alle detaljer på plads. Sidder du tilbage med spørgsmål eller specifikke ønsker eller andre ydelser, som vores pallesvøb i tryk, så er du ligeledes velkommen til at kontakte os på telefon 28 91 64 66 eller på mail mp@papsnedkeren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Ring til os