Skilte og postkasser i pap og karton

Speciallavede skilte i pap og karton er et fortrinligt og prisvenligt marketingværktøj, hvormed virksomheder, skoler, messer, sportshold, politikere og mange andre kan opnå synlighed. Et papskilt uden for butikken kan trække folk til ved at fremhæve særlige tilbud, informere forbigående om snarlige events eller opfordre dem til at komme indenfor og se sig omkring. Papskilte er vitale for enhver varesælgende forretning, og hvis du i den forbindelse er på udkig efter særlige, usædvanlige eller speciallavede skilteløsninger, er du kommet til det rette sted.

Eksempler på skilte og postkasser (tryk for at se fuld størrelse)

Fordele for dig

Papsnedkerens papskilte kan være skræddersyede til dine behov: Du bestemmer størrelse og facon, og de kan indeholde dit logo, din ønskede besked til kunderne, dine farver og dit design. Planlægger du at lancere dit produkt med en form for gevinstchance eller spørgeskema, fremstiller vi også gerne en pappostkasse, der passer til lejligheden. Vores flotte papskilte vil trække positiv opmærksomhed til din forretning og på effektiv vis promovere dine ydelser, produkter eller events.

Det er let at komme igang

Som med alle vores andre produkter, er det let at komme i gang. Bare udfyld kontaktformularen til højre, så tager vi en uforpligtende snak og finder ud af, hvad du har brug for og hvor hurtigt vi kan levere det færdige produkt.

Se mere om POS materialer her.

Skriv til os

Ring til os