Palledisplays i pap

 Papsnedkerens palledisplays i pap er nemme at håndtere og derfor meget populære til forretninger. Vælger du palledisplays til at markedsføre dit produkt, får du den optimale løsning i forhold til butikkernes regler og ønsker. Her er displayet pakket og klar til at blive kørt direkte ind på én af butikken standpladser med minimal håndtering. Som regel er det blot nødvendigt at fjerne beskyttelsesemballagen og eventuelt montere et topskilt før varerne er klar til at blive solgt.

Eksempler på palledisplays i pap (tryk for at se fuld størrelse)

Med palledisplays går det hurtigt

Fordi alle forhandlere kan være forskellige, hjælper Papsnedkeren dig gerne med at designe en hel pallekonfiguration til dine unikke produkter. Hvis dine varer har en tendens til at forsvinde i mængden, kan et flot speciallavet palledisplay i pap fange kundens interesse og gøre ham eller hende til en købende kunde. Et palledisplay kan udstille dine produkter til større grupper eller til enkeltpersoner lige godt og vil uden tvivl gøre indtryk på dine besøgende kunder. Det kommer samlet fra os og leveres i kvalitetsmateriale, som ikke skal samles eller konfigureres i butikken før det er klar til brug. Med et palledisplay går det meget hurtigere.

Vi skaber holdbare løsninger

Hvis dine produkter skal vises frem for dine kunder på en flot, troværdig og professionel måde, har Papsnedkeren erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig. Samarbejder du med os, garanterer vi kompetent og hjælpsom kommunikation fra idéstadiet til det færdige produkt er klar til at blive leveret til din virksomhed eller organisation. Vores rådgivere vejleder dig kompetent gennem de mange konfigurationsmuligheder og producerer i sidste ende et produkt, du kan stå inde for i din butik. Vores mål som virksomhed er at fremstille profitable, innovative og håndterbare løsninger, der øger din synlighed og skaber positiv opmærksomhed.

Informér os om dine behov og hvad du leder efter, så finder sammen en løsning til dig. Klik på vores produkter nedenfor, og få inspiration til dine egne ideer. Vi står klar med rådgivning og palledisplays eller pallesvøb i pap i højeste kvalitet.

Skriv til os

Ring til os