Kreativ emballage I PAP

Papsnedkeren tilbyder dig snart sagt ethvert produkt, du har brug for, når du vil have speciallavet en særlig vare i pap eller karton. Gennem god kommunikation lægger vi os i fællesskab fast på, hvad du har brug for, og fremstiller flot og kreativ emballage i præcis den størrelse, farve og form, du ønsker. Ønsker du en særligt tekst eller skrift påført, gør vi naturligvis også det.

Eksempler på specielle løsninger (tryk for at se fuld størrelse)

Vores erfaring er til din fordel

Papsnedkeren har næsten 20 års erfaring inden for branchen, hvilket har gjort os stand til at optimere fremstillingsprocessen af speciallavede papløsninger og at levere dem til vores kunder i løbet af yderst kort tid. Dette gøres alt sammen til nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Vi imødekommer dine særlige behov

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilke kreative emballageløsninger, vi kan skabe i pap eller karton. Nedenfor finder du et lille udvalg af særlige produkter og specialløsninger, vi gennem tiden har fremstillet. Har du spørgsmål om vores produkter, eller ønsker du at tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for netop dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Skriv til os

Ring til os