Specielle vinemballage

 Papsnedkeren kan hurtigt kvalitetsfremstille et bredt sortiment af specielle vinemballager i pap til 1-3 flasker. Du bestemmer helt, hvordan det endelige produkt ser ud, men vi rådgiver og vejleder meget gerne undervejs i processen. Produktet kan leveres med tryk eller præg helt efter dine ønsker og behov.

Eksempler på specielle vinemballager (tryk for at se fuld størrelse)

Hvert produkt er for os et unikt kunstværk

Når det kommer til design af vinemballage, ser Papsnedkeren den lille papoverflade omkring flasken som et potentielt kunstværk, der skal skabes. Det er et område, som er skabt til kunst og kommunikation, samt en mulighed for at fortælle en historie til køberen eller modtageren af flasken. Papsnedkeren tilgår en opgave med omhu og dedikation, og vi fremstiller med glæde en løsning, der passer til dine specifikationer, behov og – naturligvis – dit budget. Vi har ikke en stor, farveløs lagerhal med præfabrikerede vinemballager. Det lader vi andre om. I stedet ser vi den enkelte kunde som en helt ny oplevelse og en person til hvem et unikt produkt skal skabes.

Vi laver netop dét, du helst vil have

Papsnedkeren specialproducerer din vinemballage i enhver farve, facon eller størrelse. Vi kan på produktet påtrykke enhver type grafik eller tekst for at give det dit personlige touch eller naturligvis en hvilken som helst anden udtryksform, du måtte ønske. Du kan med fordel klikke dig rundt på vores flotte eksempler på produkter, vi tidligere har fremstillet, og eventuelt få inspiration til dine egne ideer.

Tag uforpligtende kontakt til os

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale, og lad os sammen finde en god og billig løsning, der opfylder alle dine behov.

Skriv til os

Ring til os