Standarddisplays i pap

 Forsvinder dine produkter lidt for ofte i mængden? Så kan du gøre dem midtpunktet for kundens opmærksomhed med et stærkt display, der øger hans købelyst. Papsnedkeren tilbyder hovedsageligt skræddersyede pap- og kartonprodukter, men ønsker du alligevel at mindske produktionsomkostningerne, er vores standarddisplays i pap et godt alternativ. Vi tilbyder eksempelvis borddisplays, trappedisplays, gulvdisplays og hyldedisplays, der fungerer som hurtige og kosteffektive løsninger.

Eksempler på standarddisplays i pap (tryk for at se fuld størrelse)

Holdbart materiale, der gør et godt indtryk

Uanset om du ønsker at udstille dine produkter til enkeltpersoner eller store grupper af mennesker, kan Papsnedkerens standarddisplays hjælpe dig med at gøre et godt indtryk. De leveres i et stærkt og holdbart materiale og kan samles hurtigt og nemt. De er lette nok til at blive flyttet rundt, men også solide nok til at holde til mange forskellige faser af dit projekt.

Billigere kvalitet

Ønsker du at fremvise dine produkter eller ydelser på en professionel og troværdig måde kan det stadig gøres lidt billigere end med andre løsninger. Vores standardløsninger overflødiggør en del af designprocessen og sparer dig penge, mens du stadig modtager et færdigprodukt af høj kvalitet. Papsnedkeren fremstiller hver dag produkter til virksomheder over hele landet, og vi står klar til også at hjælpe dig.

Vi hjælper med rådgivning

Fortæl os hvad du mangler, så hjælper vi dig med at finde et godt standard-display. Se nærmere på vores produkter nedenfor, og se om ikke du kan finde netop det, du søger efter. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Skriv til os

Ring til os