Pallesvøb i pap

 Pallesvøb i pap er en prisvenlig og fleksibel måde, hvormed du kan dekorere din butik eller udstilling og opstille effektive blikfang. Ønsker du at fremhæve bestemte produkter, kan vi hos papsnedkeren fremstille et displayprodukt, som – som navnet antyder – svøber sig nøjagtigt rundt om en palle. Svøbet kan tilpasses kvart- halv- eller helpallemål, så det når helt ud langs kanten af pallen. Dette sikrer god transportstabilitet.

Vi tilbyder desuden såkaldte ‘dumpers’ i pap, som sædvanligvis er konisk formet, men kan tilpasses snart sagt ethvert produkt og fremstilles i mange forskellige udformninger, som fx firkantet, 6-8-kantet eller sågar i buet facon. I dumpers er det ofte kun ét produkt, som hele papdisplayet skal indeholde, hvilket overflødiggør hylder til adskillelse af forskellige produkter. Dumper-displayet er gerne pakket og klar til at blive kørt direkte ind på én af butikkens standpladser, så snart beskyttelsesemballagen er fjernet og et eventuelt topskilt er monteret.

Både pallesvøb og dumpers egner sig fortrinligt til dekorative budskabsformidlinger, og deres relativt mere overkommelige priser gør dem til gode valg for især mindre forretninger.

 

Eksempler på pallesvøb/dumper i pap (tryk for at se fuld størrelse)

Skriv til os

Ring til os