POS MATERIALER

Et ‘point of sale’ (POS) display er et fremvisningsmateriale inden for visuel markedsføring, der placeres på eller tæt ved disken. POS materialer kan bruges til at maksimere produkters synlighed, lancere specielle tilbud eller udnytte særlige begivenheder såsom jul eller andre højtider. Alle disse er tiltag, som i sidste ende kan bidrage til at øge dine salgstal og indtægter.

Hensigtsmæssig opsætning af POS materialer kan måske umiddelbart lyde simpelt, men i realiteten kræver det planlægning, viden og – ikke mindst – de rigtige produkter at frembringe de ønskede resultater. Din materialedesigner skal levere et produkt til dig, som passer til dine pladsbehov, tager hensyn til dine kunders ønsker, passer til lejligheden, er kreative, men samtidig simple, og kan opsættes hensigtsmæssigt.

Papsnedkeren har mange års erfaring med at fremstille pap displays til netop sådanne POS-formål og krav. Vi forstår, hvordan dine POS materialer skal udformes og sørger for i samarbejde med dig at lægge os fast på de helt rigtige designs, der på bedst mulig vis hjælper din bundlinje.

Tag gerne kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud.