PAPEMBALLAGE MED TRYK – ALT I PAP EMBALLAGE

Papsnedkeren producerer papemballage og kasser til dine varer. Papemballage er velegnet til større kasser eller kasser med behov for større styrke i konstruktionen. Emballagen egner sig også til varer, der skal forsendes. Løsningerne fås i mange forskellige udformninger alt efter dit behov. Vi tilbyder kasser med og uden tryk, indlæg i pap/karton eller skum, omslag til varer samt emballage med rude. Se herunder for eksempler på papemballage.

Klik på det enkelte billede for at se eksemplerne i fuld størrelse

En flot og velegnet emballage giver blikfang til dine varer, og gør det let at lave en flot salgsopstilling med dine varer. Papemballage er velegnet til mange varetyper, og kan tilpasses din vare med en stor variation af udtryk. Emballagen er priseffektiv og solid, og den fungerer godt både til forsendelse og til at beskytte sarte varetyper, både i butikken og ved transport.

Papsnedkeren udvikler emballageløsninger i bølgepap i 2-7mm materialer. Råvaren leveres i brune eller hvide ark. Vi tegner først en prototype til godkendelse. Når rentegningen er klar, trykker vi farver og budskaber på en liner (180-250 g. papir), som vi laminerer på det ønskede råmateriale.

Papemballagen bliver udstanset af det valgte materiale ved hjælp af en stanseform med monterede knive og bukkeliner. Dermed produceres emballage identisk med den godkendte prototype. Herefter er emballagen klar til brug, med mindre den skal limes eller efterbehandles på anden vis.

Papsnedkeren udvikler også grafik og layout. Vi arbejder i farvesystemet CMYK gennem hele processen. CMYK er mest anvendt til trykkerimaskiner og printere, og er særdeles velegnet til højkvalitetstryk. Vi udvikler gerne flere layouts, så du kan se hvilke muligheder der findes.

Papsnedkeren har over 15 års erfaring indenfor pap og emballage og rådgiver gerne om muligheder og valg af emballage.