Salgsemballager i pap

 Skal dit produkt præsenteres i karton- eller papemballage på en måde, der effektivt fanger kundens opmærksomhed, eller skal det forsendes i solid og pålidelig indpakning, står Papsnedkeren klar til at fremstille det nøjagtigt efter dine ønsker og behov.

Vi har valgt at dele salgsemballager op i følgende kategorier:

Pap løsninger

Se pap løsninger

Karton Løsninger

Se karton løsninger

Specielle vinemballager

Se specielle vinemballager

Vores tilbud og løsninger

Vi producerer løsninger inden for papemballage fx til, når større varer skal forsendes og indpakningens soliditet er vigtig. Til når præsentation og æstetik derimod er vigtigere end holdbarhed, og varerne er lidt mindre i størrelsen, tilbyder vi løsninger inden for kartonemballage, som får dine varer til at fremstå maksimalt tiltalende. Vi laver også specielle vinemballager i pap, som egner sig fortrinligt til indpakning og forsendelse af vingaver, som du ønsker skal emballeres på en unik måde. De kan fremstilles med tryk eller præg helt efter dine ønsker.

Skræddersyet efter dine ønsker

Under fremstillingen af salgsemballager i pap, lægger vi hos Papsnedkeren tid og energi ind i udformningen af emballagen, det grafiske design, og farver og trykvalg i samarbejde med dig. Det sikrer, at det endelige produkt altid lever op til dine forventninger og, at du bliver en tilfreds og tilbagevendende kunde. En skræddersyet fremstilling af dit papemballage er altid at foretrække over emballager med standardmål og konfiguration, da en eventuelt postforsendt vare beskyttes bedre mod skader og stød, hvis den er tilpasset emballagen. Dette gælder med hensyn til indpakningens dimensioner såvel som med dens tykkelse.

Kundetilfredshed og professionel rådgivning

Med næsten 20 års erfaring inden for fremstilling af salgsemballage, er Papsnedkeren en af landets fremmeste eksperter på området. Vi lever af vores kunders store tilfredshed og går ofte ind i gensidigt fordelagtigt langtidssamarbejde.

Gennem vores webshop kan du altid sende os en uforpligtende forespørgsel, så vender vi dine ideer i fællesskab og finder en løsning, du bliver tilfreds med. Vores råd og vejledning vil optimere dit ønskede emballageprodukt, og du vil gennem hele processen modtage personlig og professionel rådgivning til en konkurrencedygtig pris.

 

Skriv til os

Ring til os