DVD/CD DISPLAYS I PAP

Er du indehaver af en butik, der ofte fremviser og sælger de nyest udgivne film og oplever du besvær med at promovere disse? Så behøver du ikke søge længere end til Papsnedkerens DVD/CD-displays i pap. De står komfortabelt på salgs- og udstillingsborde og kan indeholde forskellige antal af DVD’er og CD’er. Displays på salgsborde er små nok til ikke at være i vejen for kunden, men stadig bemærkelsesværdige nok til at tiltrække deres opmærksomhed. På gulvet fritstående displays er større og mere effektive, når de placeres lige inden for butikkens indgang.

Vores displays er en god investering

Disse displaymuligheder er meget prisvenlige. En lille investering i én eller flere af Papsnedkerens DVD/CD displays kan drastisk forøge dine salgstal. Markedsfør for eksempel kombinationen af film og soundtracks på det samme display, og sælg begge på samme tid, eller tilbyd discount, hvis en kombinationspakke købes.

Arrangér dine multimedieprodukter på en god måde

Displays fra Papsnedkeren kommer i forskellige stile og størrelser og kan derfor tilpasses dine behov. Vores små borddisplay har eksempelvis plads til omkring 10 CD’er eller DVD’er, mens vores store gulvdisplays har plads til 120 DVD’er og 216 CD’er. Fremvis din butiks kollektion af CD’er og DVD’er med vores flot designede displays, som giver forretningsindehaveren mulighed for at arrangere og organisere sine multimedieprodukter på en kundevenlig måde.

Tag kontakt til os, og fortæl hvad du søger efter. Så finder vi i fællesskab et godt display til dine CD’er og DVD’er. Har du spørgsmål, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Eksempler på brochuredisplays i pap (tryk for at se fuld størrelse)